Verzenden & retourneren

Verzending

  • Alle vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
  • Gratis verzending binnen Nederland, behalve op onderdelen en accessoires van Assault Fitness. De verzendkosten op onderdelen en accessoires van Assault Fitness binnen Nederland bedragen €5,75. Verzendkosten buiten Nederland bedragen €10,- t/m 30 kg. Boven de 30kg buiten Nederland zijn de verzendkosten verschillend en worden bij het afrekenen bepaald.
  • De verzendkosten van de producten worden, voordat de klant de bestelling bevestigt, duidelijk via de website aan de klant kenbaar gemaakt.
  • De verzendkosten kunnen door Sports Supplier worden gewijzigd.

Retourneren

Spijt van uw aankoop, wat nu?
Maakt u maar zich geen zorgen, Sports Supplier richt zich naar de richtlijnen van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en hanteert een zichttermijn van 14 dagen. Indien het product niet is wat u ervan verwacht had of toch iets anders wilt hebben dan wat u nu heeft, dan kunt u dit binnen 14 dagen melden aan Sports Supplier zodat wij u kunnen helpen. Na ontvangst van de melding kunt u het product terugsturen of terugbrengen naar Sports Supplier. Indien het product in goede staat retour is ontvangen, zal Sports Supplier u zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 30 werkdagen, het aankoopbedrag retourneren. De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor de rekening van de koper. U kunt het product ook zelf terugbrengen op onze locatie Einsteinweg 59 te IJsselstein. Neem wel van tevoren contact met ons op telefonisch: 0850499210 of via de mail: [email protected]

 

Voorwaarden 14 dagen zichttermijn
Bij aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Uitgangspunt is dat de consument het artikel tot zover mag gebruiken en uitproberen zoals dat in een traditionele winkel ook toegestaan zou zijn. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk- in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.