“Wij creëeren de fitnessruimte waar u altijd van hebt gedroomd.”

Het opstarten van een nieuwe fitnessstudio, fysio praktijk of crossfitbox is niet makkelijk. U moet een duidelijke visie hebben over uw behoeftes binnen het budget. Daarnaast moeten deze behoeftes overeenkomen met die van de consument en de markt. Of u nou een beginnend ondernemer bent of een nieuwe impuls wilt geven aan uw bestaande fitnessruimte, er zijn altijd veel aspecten waarmee u rekening moet houden.

DAAROM ZIJN WIJ ER OM U TE HELPEN!

Wij hebben tientallen fitness onderemers geholpen bij het creëeren van de ideale fitnessstudio of crossfitbox.  Het proces begint met een consult waarin uw dromen en ideeën centraal staan. Wij meten uw fitnessruimte op en berekenen de mogelijkheden binnen uw budget. Vervolgens creëeren wij een 3D-visual zoals de afbeelding hiernaast weergeeft. 

Zodra alles is afgestemd op uw wensen en behoeften, verzamelen wij alle materialen en benodigdheden voor uw fitnessruimte. Deze fase is zeer snel voltooid, aangezien wij de officiële distributeur zijn van kwalitatieve fitnessmerken. Het enige wat ons nu nog te doen staat is het bouwen van uw ideale fitnessruimte!

Onze nieuwsbrief

Door u GRATIS aan te melden voor de nieuwsbrief van Sports Supplier bent u als eerste op de hoogte van alle aanbiedingen en promoties…